Hej, jeg hedder Louise – Velkommen til min butik!

Du er sikkert landet her, fordi du som jeg er vild med smukke ting, og er optaget af at arbejde kreativt med dit hjem.

Du holder af den sjæl der opstår i mixet mellem skæve loppefund og nyt design, og du er ikke bange for at eksperimentere lidt.

Derfor er Herremark først og fremmest en butik, hvor du kan få inspiration til en mere kreativ indretning.

Jeg giver dig mit bud på, hvad det vil sige at mikse flotte ting, uden at det behøver vælte budgettet for familiesommerferien eller de andre gode ting i dit liv.

Butikken Herremark ligger lige ud til havet på dejlige Ærø.  Her bor jeg også sammen med min mand og vores fem børn: Sofie, Johanne, Carl-Emil, Magnus og Bjørn-Anker.

Det rolige, ærøske tempo og det konstant skiftende lys inspirerer mig hver dag til at forme nye interiører, og Ærøs 1000 små garageloppemarkeder er det rene skatkammer for en tingfinder som mig.

Mange af de ting jeg finder, kan du selvfølgelig købe her i butikken og i webshoppen, sammen med nyt, fint design og skønhedsprodukter, som jeg har håndplukket til dig.

Jeg håber en dag at se dig i min fysiske butik på Ærø, for det er nu engang sjovest at mødes ansigt til ansigt. Men indtil da er du hjertelig velkommen her i webshoppen. Mit mål er, at du får så god en oplevelse, at du bare må komme igen og igen.

Husk at følge Herremark på Instagram og Facebook. Der er hele tiden frisk inspiration at hente.