Mit mål med Herremark er, at du skal få den bedste købsoplevelse.
Hvis du har ris eller ros, returvarer eller en reklamation, så er du
altid velkommen til at kontakte mig på info@herremark.dk

Mange hilsner
Louise

 

GENERELLE HANDELSBETINGELSER

Betaling
Herremark modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Herremark bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
Herremark leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 12.00

Reklamationsret
Du har 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Herremark vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Herremark
V. Louise Bisgaard Pelle
Langevrætte 14
5985 Søby

Mail: info@herremark.dk
Tlf. 29 66 36 59

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes du sende dine bankoplysninger, så jeg kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i webshoppen.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger bedes du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til mig senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen er meldt, skal du senest 14 dage derefter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@herremark.dk. I meddelelsen skal du gøre mig tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Hent fortrydelsesformular

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter jeg den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i min webshop, kan du sende en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du indgive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse min e-mail adresse: info@herremark.dk

Fortrolighedspolitik
Forretningen Herremark forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Herremark vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Herremark vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

REGLER OM ALKOHOL

Ved gennemførelse af ordrer på Herremark.dk erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer.

Hos Herremark tager vi regelmæssige stikprøvekontroller på vores kunder. Forsætlige forsøg på at omgåes lovgivningen rapporteres til politiet.
Salg af varer hos Herremark sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%

Det er ikke tilladt for unge under 18 år at købe vodka, rom og anden stærkere alkohol med 16,5 % eller derover i butikkerne.
Formålet med lovgivningen er at beskytte unge. De danske unge er nemlig blandt de unge i Europa, der drikker mest.
Du har pligt til at vise gyldigt billed-id, hvis du som ung ønsker at købe alkohol i en butik, hvis personalet beder dig om det. Hvis du arbejder i en butik har du pligt til at spørge om gyldigt billed-id, hvis du er i tvivl om kundens alder.
Personalet i butikkerne må kun sælge stærkere alkohol til dig, hvis du kan dokumentere at du er fyldt 18 år. Det vil sige alkohol med 16,5 % og derover. Personalet må kun sælge produkter med alkohol under 16,5 % som for eksempel øl og vin til dig, hvis du kan dokumentere, at du er fyldt 16 år.